Valutor:
Sverige
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg (0)

Frakt & Retur


Läs följande villkor noga innan du gör din beställning. Vårt serviceteam kommer att ge service efter försäljningen i enlighet med dessa villkor när transaktionen är godkänd.
Frakt
Beställningarna vanligtvis skickas inom 1-2 arbetsdagar från ordningen date.We använda International Express service för alla internationella leveranser, vårt serviceteam kommer att ge ett spårningsnummer för spårning på nätet direkt efter det att varorna är dispatched.Usually kommer vi sänder objekt genom att USPS.EMS, som behöver 5-7 arbetsdagar.
spårning
Vårt serviceteam kommer att skicka kunden spårning nej. tillsammans med den plats där de kan spåra sin beställning efter att beställningen har dispatched.We vänligen meddela köparen att kontrollera sin e-post eller leveransstatus av sin beställning från gång till gång, och kontakta sin lokala postkontor när de finns tillgängliga. Om paketet har returnerats till oss på grund av att ingen signering för det, kommer vi inte att acceptera full återbetalning på det. Om kunden vill fortfarande åter ordning, då de är ansvariga för reshipped gods som är beroende på vikten av varan.
Avbokning & Modification
Om du vill annullera din beställning, vänligen maila oss immediately.The för annullering och modifiera accepteras inom 5 timmar ENDAST. 10% avbokningsavgift gäller. Levereras order kan inte avbrytas.

Lämna tillbaka
1. Om du vill returnera produkter, vänligen kontakta oss inom 7 dagar efter mottagandet, och informera oss orsaken till returen. Om det finns allvarliga kvalitetsproblem, vänligen vänligen visa oss några bilder på den uttryckliga mottagandet och de produkter som kan återspegla de defekter. 2. Produkter med allvarliga kvalitetsproblem kan returneras och bytas ut. Vi kommer att sända på varorna efter du förser oss med tillräckligt bevis. Däremot kan full återbetalning inte godtas.
3. Om produkterna skadats av mänskliga faktorer, skulle vi inte acceptera returen.
4. Innan tillbaka varan, vänligen be oss om returadress. Om paketet var förlorad på grund av felaktig adress, skulle vi inte ersätta din beställning längre. Om din beställning återlämnades till oss på grund av felaktig adress eller inget tecken för det, kommer vi inte att erbjuda full återbetalning. Vad mer kommer vi att arrangera återtransporten efter vi har mottagit returen och du bör betala för den extra kostnaden.
5. Vi kommer inte att erbjuda full återbetalning om du vägrar att teckna paketet på syfte än vi nå en överenskommelse. När vi får avkastningen kommer vi att återbetala dig, men med avdrag för portot.
Byta ut
1. Varorna kan bytas under omständigheterna i oanvända och i ursprungligt skick med alla originalförpackning och etiketter.
2. Om vi ​​skickar din beställning i fel färg, storlek eller stil och du vill ändra det, vänligen kontakta oss inom 15 dagar efter mottagandet av produkten. Utbyte kan inte godtas efter 15 dagar.
3. Innan tillbaka varan, vänligen be oss om returadress. Om paketet försvann på grund av den felaktiga adressen då vi inte skulle ersätta din beställning längre.
4. Vi rekommenderar starkt att du väljer spår post eller budfirma så att vi kan spåra paket på nätet. Vad mer kommer spårnings info vara bevis på vår tid återtransport.
5. extra kostnad för att ersätta ska vara på köparen, särskilt sändningsavgiften.
6. Om produkten av din beställning är slutsåld på ETD, kommer vi att kontakta dig för utbytes. Priset på ersättning kan vara lite högre än priset på din ursprungliga beställning, men det bör vara inom 6%.

Återbetalning
1. Om det finns smärre fel med varorna men påverkade inte daglig användning kommer vi att erbjuda partiell återbetalning som kompensation
2. Om du kan bevisa att det finns allvarliga problem av kvalitetsprodukter, kan vi erbjuda dig full återbetalning under omständigheterna i någon ersättning.
3. Om du inte får någon spårning information om ditt paket efter 25 dagar, kommer vi att återbetala dig för hela beloppet.
Försäkring
Över 99% av posterna kommer att levereras safely.You behöver inte betala extra pengar för försäkringen, kommer rederiet vara ansvarig för alla de föremål som de åtar sig. I fall ditt objekt vilse eller skadas, kommer vi att ansvara för hälften av förlusten.
Copyright © 2020 www.mermaidtraffic.com. Powered by Adidas
Du har IP-adress: 18.233.111.242     adidas superstar  adidas till försäljning i Sverige  adidas golf  adidas rabatt